BUTIKSCHEF TILL NY CONCEPT STORE I STOCKHOLM

concept store.jpg

BUTIKSCHEF TILL NY CONCEPT STORE I STOCKHOLM

Tillsammans med en av våra kunder söker vi nu en butikschef till en ny concept store i Stockholm. Destinationen kommer under 2019 bidra till att utforma en av bilbranschens roligaste och mest annorlunda upplevelser. Som butikschef kommer du få möjligheten att använda dina personliga egenskaper för att skapa kreativa och interaktiva möten med potentiella kunder och den generella målgruppen.

VEM ÄR DU?

När vi pratar om teamet som skall jobba med oss på detta projektet under 2019 så ser vi för oss ett engagerat och energiskt gäng människor som drivs av möjligheten att forma en annorlunda kundupplevelse. Som tycker att det är spännande att skapa helhetstänk kring grundupplevelsen och som gillar att hitta nya vägar. Vi är övertygade om att teamet kommer ha olika personligheter och att dessa får möjligheten att sätta sin prägel på uppgiften. Som butikschef är det därför naturlig att du själv bidrar till att sätta ramen och kulturen på plats som främjar denna ambitionen. Eftersom vi tillsammans skall skapa en ny upplevelsen inom bilbranschen tänker vi oss självklart att du tycker om bilar och är intresserad av framtidens transportmöjligheter! 
Vidare tror vi att du kan sätta ett kryss i rutan på dessa: 

  • Positiv & lösningsorienterad

  • Karismatisk & teamorienterad ledare

  • Tidigare erfarenhet som butikschef

  • Strukturerad & ansvarstagande

  • Opretentiös & actionorienterad

  • Social & utåtriktad

  • Gillar att skapa en miljö där såväl personal som besökare trivs

  • Van att jobba med och mot målsättningar

  • Och, du får gärna ha en speciell talang eller ”superkraft

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer under 2019 vara ansvarig för den dagliga driften av en concept store för ett stort bilmärke. 
Din uppgift kommer vara både administrativ och operativt, med personalansvar för övrig personal.
Du kommer rapportera till projektledare och projektägare.
Du kommer tillsammans med projektteamet att jobba proaktivt för att utforma bilbranschens mest nytänkande kundupplevelse. 
Och i allmänhet säkra att det alltid är en skön atmosfär där såväl besökare som dina kollegor trivs med att vara – och som skapar en önskan att komma tillbaka 

ARBETSPLATS

Du kommer jobba på plats i butiken och arbetstider behöver påräknas till ordinarie köpcentrumtider. 

VAD ERBJUDER VI

VI erbjuder dig möjligheten att vara del av ett av de roligaste projekten i 2019! Genom att skapa kundupplevelser och interaktiva aktiveringar är målet att bidra till att förnya bilbranschen. Om du gillar bilar och känner igen dig i profilen ovan så kommer vi kunna erbjuda dig ett fantastiskt jobb på heltid under 2019. Konkurrenskraftig lön och förmåner är en självklarhet. Du kommer ingå i ett fantastiskt team av kreativa och sociala människor.

Är det just dig och din talang som vi söker – skicka ditt CV och en kort videopresentation av dig själv där du berättar varför just du skulle vara som klippt och skuren i vårt team. 

Var skall du skicka undrar du? Undra inte längre – career@glnordic.com, märk ditt mail med Butikschef Concept Store.

 

För frågor eller funderingar om projektet kontakta Sofie Astvik på sofie.astvik@glnordic.com