BUTIKSCHEF TILL CONCEPT STORE I BROMMA BLOCKS STOCKHOLM

concept store.jpg

BUTIKSCHEF TILL NY CONCEPT STORE I BROMMA BLOCKS

Tillsammans med en av våra kunder söker vi nu en butikschef till en helt ny concept store i Bromma Blocks , Stockholm. Vi kommer under 2019 att skapa en av bilbranschens roligaste och mest annorlunda upplevelser. Som butikschef kommer du få möjlighet att använda dina personliga egenskaper för att skapa kreativa och interaktiva möten med potentiella kunder och den generella målgruppen. Du kommer även ansvara för ett team som tillsammans med dig skall sätta denna concept store på kartan. 

VEM ÄR DU?

Teamet vi eftersöker är ett engagerat och energiskt gäng människor som drivs av att få skapa annorlunda kundupplevelser. Du tycker det är spännande att skapa helhetstänk kring kundupplevelsen och gillar att hitta nya vägar. Vi är övertygade om att teamet kommer ha olika personligheter och att alla får möjligheten att sätta sin prägel på uppgiften.Som butikschef är det därför naturligt att du själv bidrar till att sätta ramarna och kulturen på plats som främjar denna ambition och ser till att teamet befinner sig i en trivsam atmosfär. Eftersom vi tillsammans skall skapa en ny upplevelsen inom bilbranschen tänker vi oss självklart att du tycker om bilar och är intresserad av framtidens transportmöjligheter! 
Vidare tror vi att du kan sätta ett kryss i rutan på dessa: 

 • Positiv & lösningsorienterad

 • Karismatisk & teamorienterad ledare

 • Tidigare erfarenhet som butikschef

 • Strukturerad & ansvarstagande

 • Opretentiös & actionorienterad

 • Social & utåtriktad

 • Gillar att skapa en miljö där såväl personal som besökare trivs

 • Van att jobba med och mot målsättningar

 • Kanske sitter du dessutom på någon speciell talang eller ”superkraft”? 

Språkkunskaper:

 • Svenska

 • Engelska

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer under 2019 vara ansvarig för den dagliga driften av en concept store för ett stort bilmärke. 
Din uppgift kommer vara både administrativ och operativ, med ansvar för övrig personal.
Du rapporterar till projektledare och projektägare.
Du kommer tillsammans med projektteamet att jobba proaktivt för att skapa bilbranschens mest nytänkande kundupplevelse! I det stora hela skall du säkra att det alltid är en skön atmosfär där såväl besökare som dina kollegor trivs med att vara – och som skapar en önskan om att komma tillbaka.

ARBETSPLATS

Du kommer jobba på plats i butiken i Bromma Blocks. Arbetstider är normala öppettider i köpcentrum vilket inkluderar även kvällar och helger. 

VAD ERBJUDER VI

Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett av de roligaste projekten under 2019! Genom att skapa kundupplevelser och interaktiva aktiveringar är målet att bidra till att förnya bilbranschen. Om du gillar bilar och känner igen dig i profilen ovan så kommer vi kunna erbjuda dig ett fantastiskt jobb på heltid under 2019. Konkurrenskraftig lön och förmåner är en självklarhet. Du kommer ingå i ett fantastiskt team av kreativa och sociala människor.

Är det just dig och din talang som vi söker – skicka ditt CV och en kort videopresentation av dig själv där du berättar varför just du skulle vara som klippt och skuren som butikschef i vårt team. 

Var skall du skicka undrar du? Undra inte längre – career@glnordic.com, märk ditt mail med Butikschef Concept Store Bromma Blocks.

För frågor eller funderingar om projektet kontakta Sofie Astvik på sofie.astvik@glnordic.com