PROJEKTLEDER – DU SKABER IT-LØSNINGER TIL GLOBALE BRANDS

Digital Projektleder Gorm Larsen Nordic.jpeg

RECRUITMENT PROCESS
CLOSED

COPENHAGEN

HOS GORM LARSEN NORDIC VIL DU FÅ STOR INDFLYDELSE PÅ PRODUKTUDVIKLINGEN OG PROJEKTLEDELSEN AF BANEBRYDENDE IT-LØSNINGER TIL DETAILBRANCHEN. 

Vi har allerede effektiviseret detailindsatsen for globale brands som Nokia, Lenovo, HTC og Whirlpool, men vi har potentiale til endnu mere. Det skal du være med til at indfri! 

”VI HAR OPNÅET STOR SUCCES PÅ ET TIDLIGT STADIE I PRODUKTUDVIKLINGEN OG HAR POTENTIALE TIL AT BLIVE RIGTIG STORE. DET BETYDER, AT DU OGSÅ KAN RYKKE DIG ENORMT SOM PROJEKTLEDER, OG AT DU KOMMER MED LIGE INDEN, DET BLIVER RIGTIG SJOVT.”
CEO JENS BRINCK 

Gorm Larsen Nordic er en førende nordisk service provider. Gennem SaleMate Pro, der allerede benyttes i hele Norden, hjælper vi brands med at optimere deres tilstedeværelse i detailbutikker. Vi effektiviserer salgsprocesser baseret på strategiske indsigter og unikke digitale værktøjer. Det inkluderer bl.a. en kombination af salgsdata og touch-points fra sociale medier.

DU ER BINDELEDDET MELLEM VORES IT-UDVIKLING OG KUNDERNE

Du vil blive en del af vores interne digitale udviklingsafdeling sammen med UX- og backend-udvikling. Som projektleder får du ansvaret for styringen og videreudviklingen af SaleMate PRO. Du er med i både kundeprojekter og den løbende udvikling af vores IT-løsninger. Det inkluderer at: 

  • drive den tekniske udvikling af kundeprojekter fra start til slut og efter kundernes behov

  • håndtere den praktiske implementering og de tekniske tilpasninger

  • bidrage med forslag til produktoptimeringer i samarbejde med udviklerne

  • koordinere projekterne fra kontoret og deltage i kundemøder, herunder projektplanlægning og budgettering.

”VI HAR ET PIVDYGTIGT UDVIKLINGSTEAM, SÅ VI KAN TILPASSE STILLINGEN TIL DIG, UANSET OM DET ER DE IT-TEKNISKE LØSNINGER ELLER DE KOMMERCIELLE BEHOV, DER TÆNDER DIG.”
JENS BRINCK 

DU ER TEKNISK DYGTIG OG HAR EN STÆRK IVÆRKSÆTTERKRAFT

Som person har du et højt drive og en stærk iværksætterkraft, som driver dig til at skabe resultater. Potentialet er stort, og vi håber, du vil være med til at tage ejerskab og bane vejen for vores fælles succes. 

VI LÆGGER VÆGT PÅ, AT DU

  • har nogle års erfaring som digital projektleder eller IT-arkitekt, hvor du har opbygget erfaring med udvikling og gennemførelse af digitale projekter fra start til slut

  • har en god forståelse for diverse open source-værktøjer som JavaScript, jQuery og HTML5 – du kommer dog ikketil at kode

  • er en god kommunikatør og er en teamplayer, der trives med at se løsninger blive virkeliggjort

  • har en god sans for digitalt design og brugervenlige IT-løsninger

  • taler dansk og engelsk flydende.

”SPARRING ER EN NATURLIG DEL AF VORES ARBEJDE. VI ARBEJDER HÅRDT, MEN STÅR IKKE I VEJEN FOR ET GODT GRIN OG EN VENSKABELIG BORDTENNISKAMP I NY OG NÆ.”
JENS BRINCK 

INTERESSERET?

Lyder dette som stillingen og stedet for dig, så tøv ikke med at sende dit CV og din ansøgning til career@glnordic.com. Angiv ”Projektleder” i emnefeltet. 

Send din ansøgning hurtigst muligt, da der løbende afholdes interviews. Stillingen skal tiltrædes hurtigst muligt. Ved spørgsmål kontakt Nanna Dragø på nanna.drago@glnordic.com

Vi ser frem til at høre fra dig.