GO! - BUTIK & EVENT CREW

Event crew.jpeg

GO! -

BUTIK & EVENT CREW

GO! - BUTIK & EVENT CREW

Tillsammans med en av våra kunder söker vi nu personal till ett dedikerat event- och butiks-crew med bas i Stockholm. Teamet kommer under 2019 vara med och skapa en av bilbranschens roligaste och mest annorlunda upplevelser. Som del i teamet kommer du få möjligheten att använda dina personliga egenskaper för att skapa kreativa och interaktiva möten med potentiella kunder och den generella målgruppen.

Inom ramen för konceptet kommer vi under 2019 jobba med många större och mindre aktiveringar där målet är att bygga varumärkespreferens genom upplevelser, interaktioner samt positiva och nytänkande tillvägagångssätt. 

VEM ÄR DU

När vi pratar om teamet som skall jobba med oss på detta projektet under 2019 så ser vi för oss ett engagerat och energiskt gäng människor som drivs av möjligheten att skapa en annorlunda kundupplevelse. Du tycker att det är spännande att skapa helhetstänk kring grundupplevelsen och gillar att hitta nya vägar. Vi är övertygade om att teamet kommer ha olika personligheter och att dessa får möjligheten att sätta sin prägel på uppgiften. Eftersom vi tillsammans skall skapa en ny upplevelsen inom bilbranschen tänker vi oss självklart att du tycker om bilar! 


Vidare tror vi att du kan sätta ett kryss i rutan på dessa: 

  • Positiv & lösningsorienterad

  • Social & tillmötesgående

  • Teamorienterad & initiativrik

  • Erfarenhet från event

  • En naturlig mittpunkt i sociala sammanhang

  • Kreativ & påhittig när det kommer till att skapa minnesvärda möten

  • Gillar att stå på scen

  • Naturlig entertainer

  • Och, du får gärna ha en speciell talang eller ”superkraft

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer under 2019 jobba både i fast butikslokal i Stockholm såväl som på mobila eventytor i Sverige. Din uppgift blir att skapa kundorienterade bil-upplevelser på event och i butik.
Du kommer att vara ett stöd och bollplank för kunden i köpprocessen.
Du kommer inte att vara säljare, så din uppgift är att genom kunskap, engagemang och upplevelse skapa nyfikenhet och intresse hos potentiella kunder i målgruppen. Du kommer vara en tydlig personifiering av projektets grundvärden; kreativ och glad. I allmänhet skall du säkra att det alltid är en skön atmosfär där såväl besökare som dina kollegor trivs med att vara – och som skapar en önskan att komma tillbaka. 

ARBETSPLATS

Du kommer att jobba både från en fast location i Stockholm såväl som roadshows runt om i Sverige. Det kan finnas möjlighet att bara vara i butiken, men som utgångspunkt behöver du vara flexibel att även delta på event. Du behöver vara flexibel att kunna jobba normala öppettider i köpcentrum vilket inkluderar kväll och helg. 

VAD ERBJUDER VI

Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett av de roligaste projekten i 2019! Genom att skapa kundupplevelser och interaktiva aktiveringar är målet att bidra till att förnya bilbranschen. Om du gillar bilar och känner igen dig i profilen ovan så kommer vi kunna erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb på hel- eller deltid. Konkurrenskraftig lön och förmåner är en självklarhet. Du kommer ingå i ett fantastiskt team av kreativa och sociala människor som tillsammans kommer utgöra GO! Crew.

Är det just dig och din talang som vi söker – skicka ditt CV och en kort videopresentation av dig själv där du berättar varför just du skulle vara som klippt och skuren föri vårt team. 

Vart skall du skicka undrar du? Undra inte längre – career@glnordic.com, märk ditt mail med GO! Crew.

 

För frågor eller funderingar om projektet kontakta Sofie Astvik på sofie.astvik@glnordic.com