HUAWEI CONCEPT STORE MANAGER - FIELDS

Huawei Retail Gorm Larsen Nordic.jpeg

RECRUITMENT FINALIZED

Vi leder efter en Store Manager til en helt ny HUAWEI Concept Store i Fields, København. 

Butikken bliver Huaweis ansigt overfor forbrugerne og det forventes, at alle besøgende får enestående hands-on oplevelser med HUAWEIs produkter og et indblik i brandets værdier og univers. 

Huawei er et fremadstormende smartphone-brand, og butikken i Fields skal være med til at gøre HUAWEI til et endnu større brand i Danmark. 

KUNNE DU TÆNKE DIG EN SPÆNDENDE HVERDAG HVOR DU FÅR TIL OPGAVE

 • At være ansvarlig for alle operationelle opgaver, der skal til for at drive butikken. Dette indebærer budgetlægning, forecasting, planlægning af vagtplan mv. 

 • At lede og inspirere et team af medarbejdere, der repræsenterer HUAWEI.

 • At coache og motivere dine medarbejdere til at blive eksperter indenfor Huaweis produkter, og til at levere exceptionel god service til alle besøgende.

 • At sørge for, at butikken er et enestående sted at besøge, og en fantastisk arbejdsplads.

 • At sikre professionalitet og konsekvente arbejdsindsatser fra alle i teamet.

 • At rapportere på relevante parametre som salg, besøgstal osv. 

VI FORVENTER AT DU

 • Har erfaring med ledelse af mindre retail-teams, som du kan udvikle til at nå deres fulde potentiale.

 • Er dygtig til at demonstrere og sælge produkter til forbrugere.

 • Virker motiverende og inspirerende for dine omgivelser.

 • Taler flydende dansk og engelsk.

 • Er passioneret for at præsentere HUAWEI’s produkter og brand for forbrugerne

DIN PROFIL

Det er essentielt, at du er dygtig til at inspirere og motivere dine medarbejdere. Derudover er du struktureret anlagt, da du kommer til at have ansvaret for bl.a. vagtplanlægning, forecasting og budgettering. Derfor vil erfaring fra en lignende stilling være en fordel. 

Du har måske en baggrund indenfor salg af forbrugerelektronik, og vil prøve kræfter med nye udfordringer. Måske har du en helt anden baggrund; vigtigst af alt vil du være med til at skabe unikke oplevelser for de besøgende i butikken og være med til at sprede budskabet om HUAWEI!

VI KAN TILBYDE DIG

Du bliver en del af en af verdens førende producenter af smartphones, og du kommer til at være lederen af et team, der alle er ansat på baggrund af deres motivation for at repræsentere HUAWEI og skabe unikke kundeoplevelser. 

Du har det overordnede ansvar for driften af butikken, og du bliver ansvarlig for, at alle besøgende får en ekstraordinær oplevelse, der giver dem et positivt og stærkt indtryk af HUAWEI brandet og produkterne.

Stillingen er en fuldtidsstilling og ansættelsen træder i kraft 1. januar. 

ER DU INTRESSERET?

Send din ansøgning og CV til career@glnordic.com. Angiv ”Store Manager til HUAWEI Concept-Store” i emnefeltet. Send din ansøgning hurtigst muligt, da der løbende afholdes interviews. Ved spørgsmål kontakt Henrik Toudal Offersen på mail Henrik.offersen@glnordic.com.