RETAIL MANAGER TILL POP UP STORE OCH RETAIL PROJEKT

RETAIL MANAGER STOCKHOLM GORM LARSEN NORDIC RETAIL AGENCY.jpeg

RECRUITMENT PROCESS
CLOSED

STOCKHOLM

OM DU TRIVS MED ATT LEDA FÖRSÄLJNING, TEAM, PROJEKT OCH ÄR NYFIKEN PÅ HUR MAN SKAPAR FRAMTIDENS FÖRSÄLJNING MED SLUTKUNDEN I ABSOLUT FOKUS. DÅ KAN DENNA TJÄNSTEN VARA PERFEKT FÖR DIG!

OM ROLLEN SOM RETAIL MANAGER

Rollen kommer arbeta med att skapa värde för slutkunder. Detta gör du genom att starta och driva butiksteam i pop up butiker samt att leda projekt där vi arbetar direkt med slutkonsumenter. Konkreta uppgifter kommer vara ledning av kundnära personal, utveckla hur man arbetar for att nå största kundnytta, direktkontakt med Gorm Larsen Nordics kunder och hantering av normal projekthantering/uppföljning.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du är social, utåtriktad och gillar att jobba i projektform. Du är naturligt strukturerad och tycker om att motivera andra till att göra sitt allra bästa. Du har ett starkt intresse för varumärken, kundupplevelser och även tekniska produkter. Som person är du självgående och trivs med att genomföra projekt tillsammans med andra. Du har förståelse och intresse av försäljning och trivs med att världen omkring dig är i ständig förändring. Vi förväntar oss även att du, precis som vi, är en naturligt lösningsorienterad person.

DINA UPPGIFTER OCH ARBETSOMRÅDEN

  • Driva och genomföra projekt som involverar försäljning, produkter och personal.

  • Du kommer vara delansvarig för leverans mot stora kunder

  • Ansvarig för projekt och projektuppföljning

VI SER VI GÄRNA ATT DU

  • Har butikserfarenhet som avdelningsledare eller butikschef

  • Motiveras av att lyckas tillsammans med ditt team 

  • Har erfarenhet av att arbeta i projektform, gärna byråbakgrund

  • Har relevant utbildningsbakgrund

  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

  • Uppskattar en miljö där man värdesätter och uppmanar varandra att utvecklas

VAD VI ERBJUDER

En heltidstjänst i 1 år med möjlighet till förlängning.
Att arbeta i en intressant och givande miljö som ligger absolut längst fram när det gäller att skapa kundvärde och försäljning i den omnikanalsvärld som växer fram.  

SKICKA DIN ANSÖKAN IDAG!

Om du är intresserad av tjänsten så skicka din ansökan snarast till career@glnordic.com. Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten när vi har hittat rätt kandidat.

Vid frågor om tjänsten kontakta: Christian Lystrup - COO & Client Service Director, 076 618 91 90, christian.lystrup@glnordic.com